Parteneri:

abtermochim.ro emmsaterm.ro noatelli.ro

Prezentare companie

Thermopro va ofera servicii de montaj a instalatiilor de apa si aer, servicii de montaj ale instalatiilor termice, ale masinariilor si utilajelor industriale, servicii care implica sudura electrica si TIG(argon), montaj instalatii si masini tehnologice pentru industria alimentara, farmaceutica si textila. Realizam instalatii din otel carbon si inoxidabil - PEHD PPR - PVC, pentru industria alimentara,farmaceutica si textile. Executam statii pompare apa, livram conectica specifica abur condensat (oale condens; reductoare presiune abur; regulatoare directe de temperatura abur - apa calda; clapeti retinere; filtre abur; robineti abur import UE);

Societatea noastra este autorizata in urmatoarele activitati:

-montare si reparare conducte metalice pentru abur si apa fierbinte
-instalare, montare si reparare cazane de apa calda si cazane de abur de joasa presiune
-instalare, montare si reparare la cazane de abur si cazane de apa fierbinte

 

Autorizari si verificari tehnice periodice

Verificarea tehnica periodica (VTP) reprezinta activitatea desfaurata periodic de societatile autorizate ISCIR, pentru a se asigura ca aparatul satisface cerintele de functionare in conditii de siguranta.

In domeniul centralelor termice mari industriale si civile avem o foarte bogata experienta provenind din renumitul santier al uzinei “Vulcan” Bucuresti.

In cazul unei urgente, va stam la dispozitie sudori calificati, cu autorizatie pentru lucrari de sudura la cazane, pentru efectuarea reparatiilor la cazanul dumneavoastra si pentru pregatirea si implementarea reviziilor generale ale cazanelor. Orice deteriorare a cazanului este remediata in mod profesionist. Asistenta la investigarea cauzelor previne aparitia problemelor viitoare.